14 jaar fotograaf op Paaspop Schijndel

paaspop-avatar-live-band-music-concert-photo-foto-robinlooy

Dit weekend trap ik het festivalseizoen af met de jaarlijkse traditie : Paaspop Schijndel. Ook dit jaar ben ik weer van de partij om het festival te fotograferen. Ik zat eens te denken wat mijn eerste keer Paaspop is geweest, en mijn eerste herinnering stamt uit 2004. Gewapend met mijn camera liep ik over het veel kleinere terrein en sliep ik in de ijzige kou op de camping in een aftands tentje. De Paaspop van nu is helemaal niet meer te vergelijken met toen. Het is vele male groter en de aankleding van het terrein is over de top, er zijn nu zelfs verharde wegen op het festivalterrein. Ik help dit jaar een klein beetje mee met de aankleding omdat ik meedoe met een kunstproject. De beachball art expo zal het eerste museum op een festival zijn, en daar zal werk van mijn hand te zien zijn.

Bands die me zijn bijgebleven van mijn eerste Paaspop jaar zijn: Epica, de Heideroosjes, Danko Jones, Within Temptation, Mad Sin en Gluecifer. Bands waar ik dit jaar naar uitkijk zijn: The Wombats (moet wel als huisfotograaf van de band 😉 ) Avatar, The Bloody Beetroots Live, Zeke, Iggy Pop, Black Label Society, Frank Carter, Rico en Sticks, Bastille en Ferocious Dog. Laat het festivalseizoen maar beginnen!!

Volg mijn Paaspop avonturen op FACEBOOK en op INSTAGRAM.

Foto’s van 2018 volgen op deze website, op mijn social media en tevens bij:
Liveguide
Revolver’s Lust for Life

Foto: Avatar
© Robin Looy