Huisfotograaf op Graspop Metal Meeting

graspop-avenged-sevenfold-live-band-music-concert-photo-foto-robinlooy

Vandaag kreeg ik het bericht dat ik wederom huisfotograaf ben op het Graspop Metal Meeting festival. In 2012 fotografeerde ik er voor de eerste keer voor UP Magazine (R.I.P). Hierna was ik gevraagd om er als huisfotograaf er aan de slag te gaan. Een droom kwam uit, want werken voor Graspop leek me altijd al fantastisch om te doen. En het was daadwerkelijk fantastisch. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen, vrienden gemaakt en ontelbaar veel bands gezien en gefotografeerd. Dit jaar vier ik mijn 5e jaar als huisfotograaf op Graspop en dat kan ik niet beter vieren dan met deze XL editie. Bands als Guns ’n Roses, Iron Maiden, Volbeat, Ozzy Osbourne, Avenged Sevenfold, Marilyn Manson, Ghost, Judas Priest, Limp Bizkit en nog veel meer zullen voor mijn lens staan. Wat een feest!!!

Foto: Avenged Sevenfold
┬ę Robin Looy 2012

graspop-festival-poster-affiche-namen-tickets-lineup-programma-2018