Ik fotografeerde Limp Bizkit in de 013

limp-bizkit-fred-durst-live-concert-photo-foto-013-tilburg-graspop

Het begon bij mij allemaal op een stoffig zolderkamertje van een vriend die me kennis liet maken met De Heideroosjes, Metallica, Sepultura en Beavis and Butthead. Vanaf dat moment ging ik metal en rock luisteren. Tussendoor luisterde ik ook nog veel naar 90’s hiphop van 2Pac, Wu Tang Clan, Puff Daddy, Nas en vele andere. Ineens dook daar Limp Bizkit op die de 2 genre’s samen wist te brengen en ik was meteen verkocht. Hierna volgde Korn, Linkin Park, POD en vele andere in het Nu-Metal Genre. Limp Bizkit is sindsdien altijd al in mijn leven geweest en ik vind het tof dat ik ze ieder jaar weer mag fotograferen. Deze keer stonden Fred Durst en zijn mannen in de 013 te Tilburg. Nou ja….mannen……Grote afwezige was Sam Rivers waarvoor in de plek een bassiste was meegenomen. Helaas was dit niet de beste show die ik van de band heb gezien, maar ik heb wel genoeg leuke plaatjes kunnen schieten. Over een paar weken fotografeer ik ze weer, dan op Graspop Metal Meeting.

Meer foto’s zien? Ga dan naar mijn social media pagina’s
Instagram
Facebook