Nieuwe foto’s online op bruiloftfotografie.eu

bruiloftfotografie-trouwfotograaf-robinlooy-trouwen-goedkoop

Omdat het trouw en festivalseizoen voorbij zijn heb ik weer een pak meer tijd om te werken aan updates. Deze website zal flink gevuld gaan worden, maar ook mijn website met trouwfotografie. Vandaag zijn er weer een kleine 100 foto’s toegevoegd aan die website. Over een week is de planning dat de bruiloft website helemaal afgerond is. Dat beloofd nog heel wat uitzoekwerk voor me want ik heb dit jaar maar liefst 50 bruiloften mogen fotograferen wat een persoonlijk record is. Ik ben inmiddels ook bezig om de agenda van 2019 en 2020 te vullen met trouwreportages. Dus mocht je zelf gaan trouwen of iemand kent die in het bootje stapt : ga naar www.bruiloftfotografie.eu of vul het contact formulier hier in en wie weet zien we elkaar snel! 

Geef een reactie