Pinkpop 2018 programma is bekend

black sabbath-ozzy-osbourne-live-band-music-concert-photo-foto-robinlooy

Er is weer reikhalzend naar uitgekeken, het programma van Pinkpop 2018. Er waren al enkele grote namen bekend en dus lag de verwachting erg hoog. Helaas wisten ze niet veel moois uit de hoge hoed te trekken. De grootste verrassing was wel de prijsstijging van 25 Euro. Voor mij persoonlijk zijn dit de leukste namen : Pearl Jam, The Offspring (al is dat live niet geweldig meer), Snow Patrol (dat is lang geleden) op de vrijdag. Op zaterdag zou ik gaan kijken naar Foo Fighters, Noel Gallagher, A Perfect Circle (al wachten we allemaal op Tool), De Likt, en Aurora. En de zondag zou voor mij bestaan uit Bruno Mars (puur uit nieuwsgierigheid), Editors, Oscar and the Wolf (goede show altijd) en Brian Fallon. Niet veel soeps dus voor een 3 daags festival wat mij betreft. Doe mij dan Graspop Metal Meeting maar.

Foto: Ozzy Osbourne staat ook op Graspop Metal Meeting dit jaar.
© Robin Looy