Robin Looy Bruiloftfotografie

trouwfotografie-bruiloft-fotograaf-voorbereiding-goedkoop-beste

Ik ben niet alleen erg actief als concertfotograaf, ook fotografeer ik met regelmaat bruiloften. Dit jaar mag ik in december het persoonlijke record van 50 bruiloften in een jaar afstrepen. Trouwreportages zullen jullie op deze site vrijwel niet gaan vinden omdat ik de 2 ‘takken van sport’ heb gesplitst. Al mijn bruidsreportages zijn te vinden op www.bruiloftfotografie.eu¬†en op instagram. Op dit moment ben ik weer druk bezig met het inplannen van bruiloften in 2019 en 2020. De agenda van 2019 raakt steeds voller met bruiloften en festivals dus mijn tip is om niet te lang te wachten met het aanvragen van informatie.

Vul het contactformulier in op deze website of ga naar www.bruiloftfotografie.eu voor meer informatie en tarieven.

Geef een reactie